Notícies i activitats dels clubs

Capbussa't per la Marató

 capbussat

 El proper diumenge, 11 de desembre de 2016, de 10.15h a 14h, per segon any, el CA Palafrugell, amb la col·laboració de l'Institut Municipal d'Esports de Palafrugell (IMEP), organitzarà el 'CAPbussa't per la Marató - 25x100'.

Seguint la línia de l'any passat, la primera edició, la jornada convida a nedar a tot aquell que vulgui a la Piscina de Palafrugell, alhora que es fa esport, salut i amistat, una de les directrius marcades des de la secció de natació del club i que tots els seus integrants comparteixen.

Per què un 25 x 100 m    i    un 25 x 50 m ?

Després de la bona rebuda de l'any passat i de l'experiència apresa, des del CA Palafrugell hem decidit ampliar una sèrie més. Així, enguany seran 25 sèries de 100. A més, el 25 és el número amb el que coincideix el nombre d'edicions de la Marató; d'aquí el nostre petit homenatge.

Nedar el 25x100 és simbòlic. Cadascú podrà nedar el que vulgui, siguin menys o més metres. Això sí, sempre en sèries de 100 (quatre llargs de la piscina), o en sèries de 50 (en cas que es nedi el 25x50, dos llargs de la piscina, per als més menuts). La qüestió serà nedar quants més metres millor i volem que cada sèrie es converteixi en un motiu, en un impuls, per contribuir en la lluita en la recerca de l'ictus i de les lesions cerebrals traumàtiques.

Quin serà el funcionament de l'activitat ?

El funcionament del CAPbussa't serà el següent:

    el 25x50 anirà destinat al públic més jove, de 6 a 16 anys. Igualment, si hi ha nens i nenes d'aquesta edat que en comptes del 24x50 vulguin fer el 24x100, no hi haurà cap problema

    el 25x100 anirà destinat al públic en general.

Cadascú nedarà els metres que voldrà, siguin menys o més de 2500m. Això sí, sempre de 50 en 50 (25x50) o de 100 en 100 (25x100).

Cadascú podrà sortir i entrar a l'aigua quan vulgui.

L'activitat tindrà lloc de les 10.15h (moment de la sortida) a les 14h, però cadascú podrà assistir a la Piscina a l'hora que vulgui i anar-se'n també quan vulgui.

La instal·lació obrirà les seves portes a les 10h. La gent es canviarà i entrarà a la Piscina. A les 10.15h es donarà el tret de sortida. Tot i que la jornada comenci a les 10.15h, la gent pot participar a l'hora que vulgui.

Una vegada que el participant consideri que ha acabat, s'adreçarà a la taula i dirà els metres que ha nedat. Des de l'organització s'anotaran els metres nedats i se li entregarà un diploma commemoratiu de la jornada.    

Quin serà el funcionament espaial?

Dels vuit carrils que té la Piscina Municipal de Palafrugell... 

    N'hi haurà 5-6 que aniran destinats al 25x100.

    N'hi haurà 1-2 que aniran destinats al 25x50, dedicat especialment als més petits.

    I hi haurà 2 carrils destinats al bany lliure, per aquelles persones que vulguin nedar de forma més tranquil·la.

 Els carrils es distribuiran depenent de l'assistència de participants a l'esdeveniment.

Cada carril té un temps determinat, ja sigui més ràpid o més lent. Aquest temps anirà en funció del que tarda cada persona o grup de gent a completar els 100 metres nedant: 1'30", 2', 2'30", 4'... O els 50 metres nedant: 1', 1'45"...

Tothom podrà anar al carril que vulgui i es podrà canviar a un carril més lent o més ràpid, si ho desitja.

Què s'ha de fer per participar?

Per nedar al CAPbussa't per la Marató, simplement t'has d'adreçar el dia de l'activitat a la Piscina Municipal de Palafrugell. I a l'hora que desitgis.

L'aportació mínima de l'entrada, tal i com surt especificat al cartell, és de 4,30€ per l'entrada única i de 5,70€ per l'entrada familiar.

El total de la recaptació anirà íntegrament destinat a la Marató de tv3. Des del Club ho farem públic i explicarem fil per randa el procés d'entrega de la quantitat econòmica rebuda a la Fundació de La Marató.

A qui va destinada l'activitat?

L'activitat va destinada a tothom.

Els temps que marcarà cada carril -degudament indicats- seran fàcilment assequibles per a tothom. Si hi ha algú que no vol nedar el 25x100 o el 25x50, s'habilitaran dos carrils de bany lliure.

Per què nedar el 'CAPbussa't per la Marató'?

Nedant el CAPbussa't podràs contribuir amb la 25ª edició de la Marató. Sumarem metres i cada sèrie serà un argument més que ens aproparà a guanyar l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

El companyerisme, la solidaritat i l'esport com a pilars de la societat. La natació com a esport per fer salut i que, el proper 11 de desembre, també serà un motiu de trobada entre vells coneguts, companys d'entrenament o amics-gues.

A més, ho faràs a unes instal·lacions úniques: el Centre esportiu de Palafrugell, un indret que aposta per l'esport i que, juntament amb el CA Palafrugell, els organitzadors de l'activitat, apostem per segon any consecutiu per dur a terme una activitat relacionada amb la Marató.

Vull més informació del 'CAPbussa't per la Marató'?

Per a més informació, posar-se en contacte amb:

    correu secció:  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

    telèfon oficines: 972 611 964 (en horari d'oficines)

 

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar