Notícies i activitats dels clubs

El derbi serà un partit més

El CH Palafrugell vol seguir amb la ratxa de victòries a casa

Palafrugell, 19 de maig de 2016.- El CH Palafrugell jugarà el proper dissabte a les 8 del vespre, el seu darrer partit del curs, amb els deures fets, però no per això sense motivació. El seu rival serà el Girona CH que s’hi juga el pujar a l’OK Lliga. Per contra, els de Xevi Garcia es juguen l’honor del derbi, i seguir sumant victòries amb els equips de la part alta que han visitat el pavelló del carrer Ample.

Ni motivació extra, ni ganes de fer la punyeta a un equip gironí, l’objectiu del CH Palafrugell continua essent, fer de la seva pista, un fortí. D’aquesta manera equips com el FC Barcelona, l’Alcobendas o Manlleu, entre altres, han deixat escapar punts de la seva visita a Palafrugell. Pel darrer partit de lliga, l’objectiu continua essent el mateix, amb el condicionant que els palafrugellencs volen finalitzar la lliga davant de la seva afició amb una victòria.

És un partit, on els comentaris durant aquesta setmana són diversos, però tal i com diu el tècnic Xevi Garcia “nosaltres no sortirem més motivats que vam sortir contra el Barça o l’Alcobendas, per exemple” i talla de cop qualsevol comentari al respecte. L’entrenador del CH Palafrugell va afegir “volem brindar la victòria en el darrer partit de lliga a la nostra afició, però res més”.

El Palafrugell a la seva pista ha fet partits de tots tipus, però sí que és cert que en el darrer tram de la competició ha encadenat diverses victòries que han fet que el pavelló del carrer Ample s’hagi convertit en un fortí pels blanc i negres. Malgrat tot, “ni regalarem el partit, ni sortirem més motivats que en altres partits” afegia Xevi Garcia.

El partit es disputarà el dissabte a les 8 del vespre. Els locals no tenen cap altra motivació que dedicar-lis la victòria en el darrer partit a la seva afició. Per contra el Girona CH necessita sumar un punt, per aconseguir l’ascens a OK Lliga per ells mateixos. Un empat o una derrota de qualsevol dels equips del Sant Cugat, Sant Feliu i Alcobendas, materialitzaria l’ascens de l’equip de la capital fos quin fos el seu resultat en el derbi.

 

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar