Notícies i activitats dels clubs

Gabriel Roger guanya el vuitè Antonio Miguel

Antonio MiguelEl corredor francès va fer valer el segon en l'arribada d'ahir a Palafrugell per sentenciar la cursa, de dues etapes  

foto-Francesc Moradell

    Palafrugell va ser l'escenari aquest cap de setmana de la vuitena edició del Memorial Antonio Miguel, la cursa per a cadets que es va dur a terme amb més d'un centenar de participants dels equips de referència al país i les seleccions de Llenguadoc-Rosselló, del País Valencià, Madrid o l'Escola de Ciclisme de Saragossa. Gabriel Roger (Llenguadoc) va guanyar la general després d'un intens frec a frec amb Pau Miquel (Autocars Sagalés) en les etapes amb final al far de Sant Sebastià (55 quilòmetres, dissabte) i Palafrugell (51, ahir).

Miquel va ser el vencedor de l'etapa d'abans-d'ahir després d'una ascensió al far en la qual una quarantena de corredors van disputar-se la victòria en els darrers metres i després d'un recorregut escorredís per les localitats de l'Empordanet.

Ahir van ser les carreteres de Begur, amb els murs de les platges de sa Riera i sa Tuna, les que van marcar una etapa amb 51 quilòmetres que acabava a la mateixa plaça d'Antonio Miguel. I va ser Gabriel Roger el que va poder picar un segon a Miquel i dos a tres corredors, el primer dels quals va ser Alejandro Gregorio (selecció de València), seguit de David Domínguez (Tot Net) i Raúl Nicolás (Bandense).

Gerard Bofill va ser el millor cadet de primer any i el quadre d'honor el van completar Berta Orozco (Frigorífics Costa Brava) i Judit González (Catema), en júnior femení, i Mireia Trias (Catema), Ariana Gilabert (Catema) i Alexandra Moreno (Corvi), cadets. Autocars Sagalés va guanyar per equips, Gabriel Roger la muntanya i Javier Muñoz les metes volants.

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar