Notícies i activitats dels clubs

Espectacular dia de regates, amb tres proves de cada grup

 MG 7759La catalana Monica Azón guanya les tres proves en Radial i el murcià Carlos Martínez domina en Standard

 Calella de Palafrugell, 9 d'abril del 2016.- Espectacular sortida de les embarcacions cap al mar en la jornada d'avui de l'Euro Laser Màsters Cup. Un magnífic vent de migjorn (component sud) ha donat la benvinguda als 121 regatistes, rècord de la prova, que han ocupat el mar de Calella de Calella de Palafrugell al llarg de tota la jornada.

Un vent que ha començat a bufar des de primeres hores del matí, amb una intensitat de 16 nusos i que ha augmentat a mesura que ha avançat la jornada cap a l’oest, fins que s’ha fixat a 210º, mantenint-se a 14 nusos.

Donada la quantitat d'embarcacions el Comitè ha optat a fer dos grups de la classe Làser Radial, amb un total de 77 regatistes, i un grup pels Standard, amb 43 regatistes.

Domini d’Azón i Martinez

La classificació general està dominada per la classe Radial, desprès de les tres proves disputades la Apprentice Monica Azón (CN el Masnou), que ha fet tres primers en les tres proves disputades del seu grup (blue). En el grup yellow, el lideratge s'ha repartit entre els holandesos Freek de Miranda, Màster que ha guanyat la primera prova, el també Màster Willmar Groenendjik que ha guanyat la tercera i l’Apprentice David Peralta del RCN de Madrid, guanyador de la segona prova. Cal destacar la segona plaça del Great Grand Màster, l’holandès Henk Wittenberg, a la primera prova del grup yellow, i la quarta plaça del també Great Grand Màster Miquel Alvarez del CV Calella en la segona prova.

A la classe Standard, domini del màster Carlos Martínez del RCN Santiago de Ribera, que ha guanyat la primera i tercera prova, sent el seu rival més notori l’Apprentice Leandro Rosado del CN Bétulo, que ha vençut en la segona regata i segon a la tercera. Cal destacar també l'Apprentice Javier Echavarri, que ha quedat segon a la primera prova, i el Grand Màster Javier Muñoz del RCN València, que ha quedat tercer en la tercera prova.

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar