Notícies i activitats dels clubs

Destacada participació femenina a l'Euro Laser Màsters Cup

eurolaser

Bon ritme d'inscrits per a la desena edició de l'Euro Laser Màsters Cup 2016 organitzada pel Club Vela Calella, a celebrar entre el 7 i el 10 d'abril.

Fins a la data d'avui més de 70 regatistes procedents de Suïssa, Holanda, França, Anglaterra, Alemanya, Bèlgica, Suècia, Noruega, Turquia i Espanya tenen feta la inscripció per participar en aquesta edició, que serà històrica, tant pel que representa la competició esportiva en si mateixa com per els actes commemoratius a desenvolupar pel Comitè Organitzador en aquesta edició.

A banda de l'esdeveniment esportiu, propi d'aquesta competició molt concorreguda, es retrà un homenatge a tots els esportistes màsters que han participat a totes i casascuna de les edicions, fent possible amb la seva fidelitat, que la sèrie de l'Euro Laser Màsters Cup sigui una de les mes carismàtiques del calendari de regates europeu. 

Cal assenyalar, en aquest desena edició, la important participació de laseristes fèmines. A 50 dies d'iniciar-se les proves, destaca la presència de regatistes com la gallega Marta Giraldo, del CN Rianxo, l'alemanya Alexandra Weihrauch, la madrilenya María Linarejos Hervás, o les catalanes Sílvia Pascual, Elena Sáenz ó Mireia Reyero. Totes elles disputaran la classificació femenina en les regates a celebrar a Calella de Palafrugell. 

Destacada també, en aquesta edició, la presència d'esportistes regatistes Legend, els més veterans dels regatistes màster, categoria reservada per a regatistes majors de 75 anys. En aquest privilegiat grup estan inscrits carismàtics homes de la vela, amb molts anys gaudint de la seva afició per navegar i que es mantenen en plena forma competint en regates oficials com són el navegant Pere Jiménez-Meifren, un dels històrics dinamitzadors de la classe Laser Màster al nostre país, el francès Gerard de Roffignac, un altre destacat regatista històric del país gal, el suís Heini Wellman o l'alemany René Bright. 

La X edició de l'Euro Laser Màsters Cup, promet ser, un any més, la gran festa de la vela europea, lloc de trobada dels regatistes que han fet història a la vela europea i que té com a escenari excepcional el litoral de Calella de Palafrugell.

Calella de Palafrugell, 19 de febrer del 2016

 

 

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar