Notícies i activitats dels clubs

S'ha presentat la 2ª cursa popular d'obstacles l'Entrebancada

entrebancada

 

El passat dissabte 13 de febrer el Club Atlètic Palafrugell va presentar al Museu del Suro de Palafrugell la segona edició de l’Entrebancada, l’única cursa popular d’obstacles de la província, organitzada pel departament de curses del club.

La competició, que tindrà lloc el 27 de març, en plena Setmana Santa, tindrà un recorregut de 6,5 quilòmetres entre el nucli de Calella de Palafrugell i la vila. Els participants hauran de superar una sèrie d’obstacles divertits i aptes per a tothom al llarg dels camins més paradigmàtics del petit Empordanet. 

Els obstacles que, segons Marc Planagumà i Aniol Alabert, responsables del departament de curses del CAP, ‘són el secret més ben guardat de la prova’, seran el gran atractiu d’una competició popular que l’any passat va agrupar més de 350 participants vinguts d’arreu del país. Enguany, amb web pròpia (www.entrebancada.com) des d’on es tramiten totes les inscripcions i on hi ha tota l’informació, s’intentarà superar aquesta xifra fins arribar als aproximadament 700 participants.

En les seves respectives intervencions, Marta Baserba (regidora de joventut) i Albert Gómez (tinent d’Alcalde de la vila) varen destacar la capacitat organitzativa i la bona gestió esportiva del CA Palafrugell, tot animant a la gent a participar-hi i a venir a Palafrugell en plena Setmana Santa.

L’Entrebancada, emmarcada dins les Setmanes Joves que organitza l’Ajuntament de Palafrugell, està cridada a ser un dels l’esdeveniments esportius de referència de la comarca.

 

 

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar