Notícies i activitats dels clubs

Umbert Almenara guanya a l´Open Tactic BTT

bttA la població de Mont - ras s´ ha disputat la segona màniga de l´ Open Tactic de BTT, amb una bona participació de totes les categories i un alt nivell d' organització per part del CC Palafrugell per uns excel·lents circuits, divertits però exigents, de 30, 20 i 10 quilòmetres pels tant coneguts paratges de Les Gavarres.

Umbert Almenara ha estat el guanyador de la prova reina de 30 km en un frec a frec amb Sergi Oller, segon, i Christian Collados, tercer. A la volta de 20km s´ ha tornat imposar Pere Batllori amb Jalil Nazar, segon i primer cadet, i Julia Ribas, la millor noia. A la cursa infantil, Alex Luis i Berta Orozco han estat els millors.

Les dues primeres proves del Open Tactic s´ han disputat amb un bon nivell general d' organització i amb un nou format que ha estat ben valorat pels corredors. Les curses de Promoció amb circuits per cada categoria han acollit uns 100 nens i nenes. El lliurament de premis ha estat presidit per l´ alcalde de Mont-ras Carles Salgues i una botifarrada ha tancat una emotiva matinal de BTT.  

Més informació: https://www.ciclisme.cat/noticies/btt/umbert-almenara-guanya-l-open-tactic-btt#sthash.ZhoWfkgY.dpuf

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar