Notícies i activitats dels clubs

Tot a punt per el II Trofeu Pili Fernandez de Patinatge

patinatgeEls propers dies 19 i 20 de setembre, el Pavelló Muncipal de Patinatge de Palafrugell, organitzat pel Club Patinatge Artístic Palafrugell, acollirà la segona edició del Trofeu Pili Fernández de patinatge en homenatge a la que va ser l'impulsora d'aquest esport a les comarques gironines. Més de 150 patinadores procedent de molts clubs de la demarcació i de Barcelona participaran en aquesta competició que estarà dividit per categories i nivells. 

Pili Fernández, que entre molts clubs va ser l'impulsora del patinatge a clubs com el CPA Girona, el CPA Palafrugell i el CP Lloret va aconseguir que aquest esport fos tot un referent a les comarques gironines. Ella sempre va apostar pel patinatge individual i per fer grans festivals, que serien el pas previ a la pràctica de l'actual show. La Pili Fernández va ser tota una innovadora.
 
L'entrenadora saltenca, que també va tenir la seva destacada faceta a la ràdio, va ser l'entrenadora dels molts dels que actualment són o han estat entrenadores: Eva Estanyol (CP Llagostera), Imma Cañaveras (CP Caldes), Mariona Canals (CP Porqueres), Marta Dispés, Montse Bosch (GEiEG), Mima Aragonés, Mariona Margarit, Sílvia Martínez, Mercé Camarasa, Helena Ros, Patricia Collado, Piluca Paulí, Gemma Vilchez (CP Salt), Nuri Soler (CPA Girona), Gemma Fructuoso (CPA Palafrugell i CP Porqueres).

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar