Notícies i activitats dels clubs

Triatló. Un cap de setmana complet: Blanes i Roses!

triatlo blanesEl diumenge passat, fins a un total de set triatletes del CAP varen disputar dues competicions -una de triatlètica i una de ciclisme- a dos indrets de la comarca ben distanciats, Blanes i Roses. En aquest sentit, la competició de Blanes es tracta de la primera competició oficial de triatló de la temporada 2014.

Després de què l'any passat no es pogués disputar la triatló de Blanes per males condicions meteorològiques, enguany el bon temps va acompanyar a gairebé 500 triatletes vinguts d'arreu del país i que es varen citar a Blanes per disputar la primera triatló de la temporada. L'esdeveniment selvatenc presentava un circuit urbà de categoria Sprint (750m natació + 20km ciclisme + 5km cursa a peu).

Del CAP ens varen representar fins a un total de quatre triatletes: Ramon Figueras, amb un gran registre en el tram de cursa a peu, 107è classificatFrancisco Javier Díaz, en la seva primera triatló, 115è classificatXevi Novo300è classificat; i Ricard Doga, que es classificà en la 316è posició després de patir un petit accident en el tram de bicicleta que el va condicionar durant tota la prova.

El guanyador de la prova fou Lucas Mola (Fasttriatlon), germà de Mario Mola, un dels millors triatletes del món, en una competició que va estar farcida de triatletes de renom estatal, com Albert Parreño o Joan Rovireta. Cal destacar, també, la presència de Francesc Martínez, triatleta que l'any passat militava amb el CAP, i que enguany competeix amb el Club Triatló Tecnibike de Calonge.

 

Marxa Cicloturista de Roses: una posta apunt diferent.

Deixant a una banda la curta distància de la triatló de Blanes, diumenge, a l'altra banda de la província, a Roses, es va disputar la segona edició de la Marxa Cicloturista de Roses, una bicicletada transfronterera de poc més de120kms de distància i que resseguia ports tan exigents com el del Coll de Banyuls, sumant un total de 2000m de desnivell.

Del CAPJordi FarràsXavier Farràs i Raúl Moreno ens varen representar en aquesta bicicletada no-competitiva. En aquest sentit, els tres triatletes, varen participar en aquesta marxa que els servirà com a una bona preparació de cares als respectius objectius de la temporada: la Ironman de Barcelona i la Ultraman de Gal·les, respectivament.

Cal destacar també la presència d'Àlex Martí, ara en el Club Ciclista Triatló Palafrugell, que l'any passat militava amb el CAP, i que també va realitzar-la.

 

A tots, moltíssimes felicitats i enhorabona! Endavant!


CAP-Triatló.'

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar