Xerrada el dia 7 de juny a les 7 de la tarda

7ales7juny

El proper dijous al Centre Municipal d'Educació

 El proper dijous 7 de juny a les 7 de la tarda, tindrem la darrera xerrada de ciència d'aquest curs. Serà sobre biomecànica, la disciplina científica que s'ocupa de l'estudi de les estructures mecàniques que hi ha als éssers vius i en particular al cos humà.

A partir dels coneixements de la mecànica, l'enginyeria, l'anatomia, la fisiologia i altres disciplines, aquesta ciència estudia el comportament de cos humà i mira de resoldre els problemes derivats de les condicions a què es pot veure sotmès, com és el cas que ens ocupa: l'esport i, en particular, el córrer.

En Toni Cobos, podòleg del SERME (Servei de Rendiment i Medicina Esportiva de l'Hospital de Palamós) ens parlarà de biomecànica i conceptes de la marxa adaptant-los al corredor popular. També parlarà sobre els estudis de la petjada. I valorarà la moda del minimalisme, tot desmitificant algunes idees sobre el córrer. 

Aquesta xerrada ha estat organitzada en col·laboració amb l'Institut Muncipal d'Esports, pensant en atletes, corredors de trail i altres esportistes, però també en tota persona interessada en la salut i/o en les ciències en general. Us esperem al Centre Municipal d'Educació.

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar