Es millora l’enllumenat al Pavelló Poliesportiu

Illuminació pavelló poliesportiuPalafrugell ha millorat l’enllumenat al Pavelló Poliesportiu de la vila. Amb aquesta actuació ha significat una millora de l’enllumenat amb la instal·lació d’uns focus d’última tecnologia amb molta més capacitat d’il•luminació (lux), que millorarà la visibilitat del terreny de joc i de la totalitat de la pista del Pavelló Poliesportiu. A més, la despesa quedarà reduïda a la meitat amb un estalvi anual d’aproximadament 3.000€.

La instal·lació, que ha tingut lloc l’última setmana del 2017, s’ha fet en aquesta època per tal de respectar els entrenaments i els partits dels clubs i entitats esportives d’esports de sala de Palafrugell.

Segons ha explicat l’Alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer, “la millora suposarà que tant els usuaris com les entitats esportives que fan ús d’aquesta instal•lació -que és la diàriament més utilitzada del municipi-, puguin entrenar amb molta més comoditat, fent que la pista i el joc siguin molt més visibles tant per esportistes, tècnics com per al mateix públic, en una instal·lació que diàriament té una afluència mitjana d’unes 1.000 persones”.

A l’actuació de l’enllumenat al Pavelló, que prové de les Inversions Financerament Sostenibles aprovades i licitades per l’equip de govern de Palafrugell (ERC + PDeCAT), li restaran només la instal•lació dels extractors refrigerants, que tindran l’objectiu de reduir la calor i la humitat del recinte i que es farà de forma imminent, i la substitució de les finestres mecàniques de la mateixa instal·lació.

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar