Bona actuació dels tres equips de l'Ajuntament a l'Oncotrail

AEnguany, a la prova solidària de l'Oncotrail 2017 hi van participar tres equips amb integrants de l'Ajuntament de Palafrugell. L’equip més competitiu, format per Estèfan Garcia, Pitu Garcia, Marc Planagumà, Agusti Moriña, Olivier Lanz, Eduard Pujol, Francesc Igualador i Antonio Pascual completaren els 100 km en 13 hores i 45 minuts, entrant en el lloc 63 d’entre 194 equips classificats. Val a dir que aquest registre millora en dues hores el millor temps mai aconseguit per l’equip municipal.

equip promeses
Per la seva banda l’equip anomenat de les “promeses”, format per Sònia Garcia, Sònia Rocha, Rut Palomeque, Tomàs Garcia, Carles Salvador, Martí Reig, David Fuster i Josep Massa entraren en una meritòria 79ª posició, millorant en mitja hora els càlculs previstos i arribant amb molta força, superant quatre equips en el darrer tram.

photo Ipepes
El tercer equip, format íntegrament per treballadores de l’IPEP, i que feren el recorregut caminant, fou per la seva banda el més solidari, ja que aconseguiren recaptar 1450 euros ( les quantitats recaptades per cada equip encara poden anar augmentant mitjançant aportacions on line des de la plana web de l’organització)
L’equip format per Anna Teixidor, Ferni Badi, Sofia Font, Silvia Monar, Sílvia Beleña, Eva Torres, Anna Sàbat i Sónia Planas, entraren en el lloc 157 i trigaren 19 hores i 29 minuts.

 Val a dir que la recaptació actual, encara no definitiva, se situa en més de 227.000 euros, i que tant la organització com tots els equips ja estan pensant en la propera edició.

Podeu veure les fotos de l'organització aquí.
 

 

També podeu consultar tots els resultats, aquí.

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar