L'equip de l'Ajuntament, a punt per la Oncotrail

Dissabte 1 d'octubre a les 9 del matí des de la plaça de Can Mario es donarà el tret de sortida de la IV Oncotrail

oncotrail2016web

 Encapçala l'equip l'alcalde, Juli Fernandez, que ja va participar el 2014. Amb ell participen altres cinc repetidors d'edicions anteriors: Agustí Moriña, Olivier Lanz, Pitu Garcia, Pasqual Embid i Josep Massa, essent debutants a la prova els policies Javi Muñoz i Marc Planagumà.

L'equip compta com cada any amb el suport de Sports77-Intersport i també de la botiga de nutrició Adartia de Palafrugell.

L'edició d'enguany servirà per retre homenatge al company Pep Higueras, que ens va deixar a principis d'any, mesos després d'haver participat a la prova.

Amb l'experiència assolida, l'entrenament acumulat i l'estratègia definida l'equip aspira a millorar les 15 hores 45 minuts de l'any passat.

Val a dir que en aquesta edició hi ha hagut rècord de participació, amb 140 equips inscrits, així com de recaptació, que a 48 hores de la sortida supera ja els 156.000 euros.

Les persones que vulguin donar suport econòmic a l'equip, amb aportacions de qualsevol quantia, poden fer-ho a través del web de l'oncotrail a donacions a equips

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar