El Míting més internacional

Image 22Atletes de 39 països estan negociant la seva participació en la 24ª edició del Míting Internacional d’Atletisme de Palafrugell del proper dissabte 28 de maig.

foto- Josep Lois

Plusmarquistes nacionals d’ Algèria, Bermudes, Cuba, Suècia, Eritrea o Marroc

Campions nacionals d’Aràbia Saudita, Bahames, França, Gran Bretanya, Grècia,  Pakistan o Rumania.

Esportistes de països exòtics com Polinèsia francesa, Saint Kits y Nevis o Grenada

Campions i medallistes als Jocs Iberoamericans, Panamericans, Centreamericans i del Carib, dels Balcans, d’Àsia, d’Àfrica, dels Jocs de la Commonwealth, dels Jocs Francófons, d’Europa Sub 23 o d’Europa Veterans

I fins i tot un campió del Món a Beijing 2015 i varis  finalistes  a mundials i Jocs Olímpics seran amb molta probabilitat presents a l’Estadi Josep Pla i Arbonès de Palafrugell per donar vida a una nova edició del Míting d’Atletisme baixempordanès en l’any previ a les seves noces d’argent.

El míting combina a la perfecció joventut i veterania, promoció i èlit, amb l’esperit de fer gaudir d’una tarda inoblidable a participants, organitzadors i espectadors.

Divendres dia 20 de maig es tanquen  les inscripcions i a partir del dimarts dia 24 es publicaran les llistes dels atletes admesos a cada prova.

A partir del dilluns dia 21 comencen a arribar atletes , que s’allotjaran en mitja dotzena d’establiments hotelers  de la població.

La presentació de l’acte, obert al públic, es farà el dijous dia 26 a les 11.30 h al Museu del Suro de Palafrugell, amb la presència d’autoritats i esportistes convidats.

Les proves se celebraran el dissabte 28 de maig  a partir de les 16 hores i es podran seguir per TV per internet a tot el Món transmissió desde la nostra web o a través d’aquest enllaç de NETSPORT

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar