L'equip de l'Ajuntament completa l'Oncotrail en 40ª posició

arribada oncowebL'equip de l'Ajuntament de Palafrugell format per Estèfan Garcia, Agustí Moriña, Pep Higueras, Pitu Garcia, Olivier Lanz, Carles Salvador, Pascual Embid i Josep Massa acabaren els 100 km amb un temps de 15 hores i 46 minuts, millorant en prop de dues hores el registre de l'any passat.

 La cursa va discórrer amb un gran esperit d'equip, essent necessari modificar diverses vegades els plans inicials per tal de substituir els components que anaven més cansats a fi que recuperéssin energies de cara als trams posteriors.

Cada membre de l'equip va realitzar un mínim de 4 i un màxim de 6 de les 11 etapes en que es divideix el recorregut totalitzant entre 34 i 60 km.

Per donar idea del perfil i la dificultat del recorregut val a dir que de les 15 hores i 46 minuts de cursa  8 hores i 31 minuts foren en pujada, 6 hores i 8 minuts en baixada i només 1 hora i 7 minuts en planer. 

Els membres de l'equip donen les gràcies a totes les persones, familiars i amigues, que animaren en tot moment a l'equip i els esperaren fins la seva arribada a les 00h 46 minuts de la matinada.

saRieraweb

A Sa Riera, al km 35,6 del recorregut

Les fotos són gentilesa del company Josep Lois.

 

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar