L'Ajuntament de Palafrugell tornarà a patrocinar un equip a la cursa solidària de l'Oncotrail

IMG 20141004 WA0046L'Ajuntament de Palafrugell tornarà a patrocinar un equip a la cursa de l'Oncotrail, el qual estarà compost per treballadors del consistori. A part dels 1000 euros que posa l'Ajuntament es farà campanya per tal que els treballadors i treballadores de l'Ajuntament, així com altres persones externes ajudin a recapatar fons per a l'equip.
guardiolesPer tal aconseguir-ho trobareu guardioles distribuïdes a les següents dependències: OAC, Biblioteca, Teatre, Educació i Piscina, a les quals es podran fer aportacions voluntàries fins al dia de la cursa.
 
Els propers 3 i 4 d'octubre se celebra la tercera edició de l'Oncotrail, prova solidària organitzada per la fundació Oncolliga Girona amb la col·laboració de l'Agrupació Excursionista i el Club Atlètic Palafrugell, destinada a recaptar fons per a millorar les condicions dels hospitals de la demarcació que tracten les persones malaltes de càncer.
 
Es tracta d'una cursa de 100 km per equips de fins a 8 corredors/es, dels quals 4 han de córrer en tot moment.
El recorregut és circular, dividit en 11 trams amb sortida i arribada a Palafrugell. Primerament recorre els camins de ronda de la costa per després endinsar-se a les Gavarres.
 
Per el seu caracter solidari cada equip ha de contribuïr amb 1000 euros com a mínim per a poder participar.
 
L'any passat varen participar 55 equips de 6 corredors/es i es va superar la xifra de 65.000 euros recaptats.
 
Després de l'èxit de l'edició anterior els components de l'equip 2015 de l'Ajuntament seran Carles Salvador, Agustí Moriña, Estèfan Garcia, Pep Higueras i Pascual Embid, que repeteixen de l'any anterior, i Olivier Lanz, Pitu Garcia Batlle i Josep Massa que s'incorporen enguany.
 

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar