Es presenta la cursa solidària Oncotrail 2015

presentacio-oncotrail-2015S'ha presentat la nova edició de la cursa solidària Oncotrail a Palafrugell, que organitza la Fundació Oncolliga amb la col·laboració de l'Agrupació Excursionista i el Club Atlètic. Enguany, la cursa es disputarà els dies 3 i 4 d'octubre.

 Aquesta nova edició té un nou objectiu:  es destinaran a les necessitats de la Fundació Oncolliga Girona per millorar les condicions de vida dels malalts de càncer (per exemple: serveis de fisioterapeutes, drenatge limfàtic, serveis psicològics...). A les necessitats  de Hospitals a les que l’administració Publica no pot arribar. També un percentatge de la quantitat recaptada es destinarà a la investigació de la malaltia dins de l’ Institut Català d’Oncologia de Girona tot amb la supervisió del comitè tècnic de l’entitat. 

Pel que fa el recorregut d’aquesta edició serà molt semblant a la passada, passarem per tot el tram de la Costa Brava fins a Santa Llúcia, després agafarem direcció Calonge fins a Fitor, passarem per Mont-ras i el punt final serà Palafrugell com l’última edició. Durant les cursa hi hauran uns 3400 metres de desnivell acumulat. També un dels altres canvis d’aquesta nova edició és que els equips podran ser entre 8 i 6 corredors en comptes de només 6, ja que d’aquesta manera entenem que hi haurà un major nombre d’equips, ja que es podran repartir mes bé els recorregut.

D'altra banda, la roda de premsa, que ha tingut lloc al museu de Suro de Palafrugell, ha servit per fer un balanç dels resultats de l’Onoctrail 2014.En aquella edició va haver-hi un objectiu clau “recaptar fons per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer, tot completant les accions que es varen programar en l’edició 2013 millorant les sales on els malalts reben el tractament de quimioteràpia, també destinant una part per necessitats de la Fundació i també una altre part per la investigació del càncer en un estudi de l’ICO Girona.” i s’ha assolit amb èxit, recollint un total de 63.319,38€ que els corredors van aportar per participar en aquesta marxa,  i amb els quals hem pogut assumir les necessitats que els hospitals han demanat. Part d’aquest èxit ha sigut gràcies a l’equip de voluntaris dels avituallaments, voluntaris assistencials i dels serveis públics. També remarcar que en tot moment tots els corredors i voluntaris han estat disposats ajudar en aquest projecte.

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar