MULLA’T per l’esclerosi múltiple a Palafrugell

MOJATE CARTELL baixaCom cada estiu arriba la campanya MULLA’T PER L’ESCLEROSI MÚLTIPLE, que enguany se celebrarà a la Piscina Municipal de Palafrugell el divendres 11 de juliol de 2014, de les 7 a les 13 h i de les 16 a les 22 h, amb l’únic objectiu de col•laborar amb la Fundació Esclerosi Múltiple, i així possibilitar que un major nombre de persones que pateixen aquesta malaltia puguin ser ateses en els centres de la Fundació.

És per aquest motiu que fem una crida perquè la gent es mulli per l’esclerosi múltiple. L’entrada a la instal•lació és lliure, i només cal que cada participant nedi els metres que desitgi i que col•labori fent un donatiu i/o comprant algun material de la jornada (samarretes, barrets, motxilles, tovalloles…). Tots els participants obtindran un diploma del MULLA´T 2014.

 

Amb l’ajuda de tothom podrem superar les dades assolides anys anteriors a la Piscina Municipal de Palafrugell, i així col•laborar en la millora de la qualitat de vida de les 4.000 persones que pateixen esclerosi múltiple a Catalunya. L’any passat varen participar al Mulla’t unes 115 persones, que varen nedar uns 117.550 metres i la recaptació va ser de 650 euros. 

 

Si us plau, sigueu solidaris i mulleu-vos per l’esclerosi múltiple!

 

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar